Tratamente

Administrează-i animalului tău de companie tratamentul adecvat afecțiunii lui.

Îngrijire specializată și tratament eficient pentru animalul tău

Animalul tău de companie suferă de o afecțiune cronică sau are o problemă de sănătate de scurtă durată? Nicio grijă! Echipa de medici veterinari de la NordVet este aici pentru tine și prietenul tău necuvântător. Împreună examinăm problema, găsim planul de tratament adecvat și parcurgem toate demersurile care asigură sănătatea și fericirea prietenului tău.

Opțiuni de tratament pentru animalele de companie

Poți alege din gama largă de opțiuni de tratament disponibile:

La NordVet, ne preocupăm de siguranța și sănătatea animalului tău, de aceea utilizăm doar tratamente testate și eficiente, efectuate de către medici veterinari cu experiență și cu ajutorul aparaturii de specialitate. În plus, putem determina grupa sanguină a animalului și să realizăm transfuzii în cazul în care este necesar. Astfel, suntem pregătiți să oferim animalului tău cea mai bună îngrijire medicală posibilă.

Ghidare pentru managementul bolilor cronice la NordVet

Pentru că știm cât de importantă este pentru tine starea de sănătate a animalului tău de companiei, suntem deschiși spre a oferi consultanță și îndrumare cu privire la îngrijirea la domiciliu și managementul bolilor cronice. Împreună contribuim la stare de bine a prietenului tău necuvântător și la îmbunătățirea calității vieții lui.