Ecografie

Ecografia veterinară oferă imagini detaliate ale animalelor prin metode neinvazive.

Diagnostic precis și sigur prin serviciile de ecografie veterinară

La clinica NordVet găsești servicii profesionale de ecografie pentru animalele tale. Ecografia este o metodă neinvazivă și sigură de diagnosticare care utilizează unde sonore de înaltă frecvență pentru a vizualiza organele interne ale animalului tău. Această tehnologie ne permite să detectăm problemele interne de sănătate care nu sunt vizibile în mod normal în timpul examinării fizice.

Tehnologie de ultimă generație pentru ecografii

Echipa noastră de medici veterinari cu experiență utilizează echipamente de ultimă generație pentru a efectua ecografii precise și detaliate. Această tehnologie ne permite să vedem imaginile în timp real și să obținem informații detaliate despre starea de sănătate a animalului tău de companie.

Ecografia poate fi utilizată pentru a diagnostica o varietate de afecțiuni, inclusiv boli de inimă, probleme renale și hepatice, tumori și multe altele. De asemenea, poate fi utilizată pentru a monitoriza starea de sănătate a animalelor pe parcursul tratamentelor sau terapiilor

Partenerul tău pentru sănătatea și îngrijirea animalului de companie

La NordVet ne axăm pe oferirea unor servicii de cea mai înaltă calitate pentru sătătatea animalelor tale de companie. Trecând pragul clinicii împreună cu animalul tău de companie, vei află care este starea de sănătate a acestuia, dar și care sunt cele mai recomandate sfaturi în materie de îngrijire.