Servicii de spitalizare

Suntem întotdeauna aici pentru ca animalele tale să  primească îngrijirea de care au nevoie.

Grija noastră pentru animalul tău

La clinica noastră, ne dedicăm să oferim cele mai bune servicii de spitalizare pentru animalele de companie. De la câini și pisici, la animale mai avem experiența și cunoștințele necesare pentru a îngriji orice animal.

Structura serviciilor noastre de spitalizare pentru animale include:

Evaluarea medicală inițială

Odată ce animalul dumneavoastră este adus la clinică, va fi supus unei evaluări medicale complete pentru a determina starea sa de sănătate și pentru a identifica orice probleme de sănătate.

Acest proces ne permite să dezvoltăm un plan de tratament personalizat pentru a se asigura că animalul dumneavoastră primește cea mai bună îngrijire posibilă.

Monitorizare și îngrijire continuă

Odată ce starea animalului dumneavoastră este evaluată și un plan de tratament a fost stabilit, animalul dumneavoastră va fi internat pentru a primi îngrijire continuă și monitorizare medicală.

Personalul nostru veterinar va fi mereu prezent pentru a urmări starea de sănătate a animalului și pentru a interveni rapid în cazul în care apar probleme sau complicații.

Tratament și terapie

De la administrarea de medicamente și tratamente chirurgicale, la terapie fizică și recuperare, avem toate resursele necesare pentru a oferi cele mai bune servicii de tratament și terapie pentru animalul dumneavoastră.

Comunicare cu proprietarul

Ne place să menținem proprietarii informați cu privire la starea de sănătate a animalelor lor și progresul tratamentului. Vom comunica cu dumneavoastră în mod regulat pentru a vă ține la curent cu starea de sănătate a animalului dumneavoastră și pentru a vă oferi sfaturi și recomandări pentru îngrijirea continuă a animalului după ce va fi externat.

Facilități de înaltă calitate

Clinica noastră este dotată cu cele mai noi echipamente și tehnologii pentru a asigura cele mai bune servicii de spitalizare pentru animalele de companie. Avem de asemenea camere de internare confortabile și spațioase, pentru a asigura că animalele sunt confortabile și se simt în siguranță în timpul șederii lor.

Suntem foarte dedicați siguranței și confortului animalelor de companie și, prin urmare, toate procedurile noastre respectă cele mai înalte standarde de igienă și securitate.

 Nu vă faceți griji cu privire la costurile serviciilor noastre de spitalizare, deoarece ne asigurăm că oferim prețuri competitive și transparente. Vom lucra împreună pentru a dezvolta un plan de tratament care să se încadreze bugetului tău și să asigurăm că animalul tău primește îngrijirea de care are nevoie.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de spitalizare și pentru a programa o evaluare medicală a prietenul tău necuvântător.