Stomatologie

Servicii stomatologice complete, de la prevenție la tratamentul afecțiunilor complexe.

Îngrijirea dentară a animalelor de companie la NordVet

Sănătatea animalului tău de companie este prioritatea medicilor noștri specialiști, iar serviciile stomatologice fac parte din proces. La cabinetul veterinar din Suceava NordVet, găsești în primul rând iubitori de animale, iar mai apoi medici veterinari dedicați, cu experiență. Aceștia, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație din clinică, oferă prietenului tău necuvântător o igienă orală de excepție.

Prevenție și tratament pentru dinți sănătoși

Dinții sănătoși sunt esențiali pentru starea generală de sănătate a animalului tău, iar prevenția este cheia în orice. Din acest motiv am creat pentru animalul tău de companie o ofertă variată de servicii dentare, începând de la prevenție, până la tratarea afecțiunilor complexe.

Astfel, la NordVet, patrupedul tău se bucură de servicii de prevenție precum periajul dentar și detartrajul, ideale împotriva apariției afecțiunilor dentare și menținerii sănătății orale.

Serviciile stomatologice de calitate superioară

De asemenea, la noi găsești rezolvarea și pentru afecțiunile dentare mai complexe, precum cariile dentare, inflamațiile gingivale și parodontita. Dacă diagnosticăm situații mai grave, te poți baza pe noi și pentru extracții dentare și intervenții chirurgicale.

Medicii noștri veterinari din Suceava îți sunt aproape încă de la prima interacțiune, oferindu-ți îndrumarea și informațiile necesare, și până după efectuarea procedurilor, astfel ca tu să fii pregătit de îngrijirea adecvată postoperatorie a animalului tău.

Programează o consultație și asigură-te de sănătatea dentară a prietenului tău necuvântător.