Analize laborator

Descoperă cauza afecțiunilor și fii cu un pas înaintea bolilor asociate acestora.

Analize de laborator complete pentru o sănătate optimă

La NordVet te bucuri de o gamă completă de analize de laborator pentru animăluțul tău. Acestea sunt importante pentru ca tu să fii la curent cu starea de sănătate a prietenului tău necuvântător și pentru a identifica problemele de sănătate ale acestuia în faze incipiente.

Analize de laborator de înaltă calitate

Medicii noștri specialiști utilizează echipamente de ultimă generație pentru efectuarea analizelor de laborator necesare, asigurându-ți astfel rezultate la cele mai înalte standarde.

Acestea includ analize de sânge, analize urinare, analize de fecale și multe altele, ce ne permit să evaluăm funcția renală și hepatică, nivelurile de electroliți și glucoză, nivelurile de hormoni și altele.

Analize de laborator precise pentru prietenul tău necuvântător

La noi găsești și teste de screening pentru boli infecțioase, cum ar fi boala Lyme, boala parvovirală și multe altele. Aceste teste sunt importante pentru a detecta infecțiile și pentru a începe tratamentul cât mai curând posibil.

Contactează-ne astăzi pentru o consultație și află totul despre serviciile noastre de analize de laborator. Așteptăm să îți cunoaștem prietenul blănos, iar ție să îți oferim cele mai bune sfaturi și îndrumări cu privire la cel mai eficient plan de diagnosticare și tratament pentru el.