Dermatologie

Diagnostic și tratament specializat oferit de un medic veterinar dermatolog

Expertiză și servicii specializate de dermatologie

Dermatologia este o ramură importantă a medicinei veterinare și se ocupă de sănătatea pielii și a blănii animalului tău de companie. La NordVet vei găsi servicii profesionale de dermatologie pentru diagnosticarea și tratarea diferitor afecțiuni ale pielii și blănii, cum ar fi dermatita, infecțiile fungice, alergiile și paraziții externi.

Diagnosticare precisă și tratament personalizat

Diagnosticarea unei afecțiuni dermatologice poate fi dificilă și necesită o examinare atentă a pielii și a blănii animalului tău. Din acest motiv, folosim tehnici avansate de diagnosticare, cum ar fi biopsia și testele alergice, pentru a identifica cauza exactă a afecțiunii dermatologice.

Tratamentul afecțiunilor dermatologice poate fi complex și poate include terapia medicamentoasă, schimbarea dietei, evitarea alergenilor și îngrijirea pielii și a blănii. Echipa noastră de medici veterinari specializați în dermatologie, va dezvolta un plan de tratament personalizat pentru animalul tău de companie.

Soluții complete pentru sănătatea pielii și a blănii animalului tău

La NordVet punem sănătatea animalului tău de companiei în prim plan, motiv pentru care utilizăm echipamente de ultimă generație. Astfel, ne asigurăm că tratăm de la rădăcină orice afecțiune dermatologică a acestuia. Echipa noastră este bine pregătită și gata oricând să ofere cele mai bune servicii, precum și îngrijire adecvată postoperatorie.

Programează-ți astăzi prietenul necuvântător la o consultație și află mai multe despre starea blăniței și pielii lui.