Chirurgie

Chirurgie veterinara de inalta calitate la NordVet.

Servicii complete de chirurgie la clinica NordVet

Echipa NordVet îți pune la dispoziție servicii complete de chirurgie pentru prietenii tăi necuvântători. La noi vei găsi o echipă tânără de medici veterinari mereu pregătiți să facă față noilor provocări în materie de intervenții chirurgicale și să trateze afecțiunile patrupedului tău.

Echipamentul nostru de ultimă generație și tehnologiile avansate ne permit să efectuăm intervenții chirurgicale minim invazive, care reduc timpul de recuperare și durerea postoperatorie. Aceste tehnologii includ laparoscopia, artroscopia și endoscopia.

De la proceduri simple la interventii complexe

La NordVet, echipa noastră de medici veterinari specializați în chirurgie, oferă o gamă largă de intervenții chirurgicale, de la cele de rutină precum castrarea și sterilizarea, până la cele mai complexe intervenții chirurgicale, cum ar fi îndepărtarea tumorilor, chirurgie abdominală, ortopedie și multe altele. În plus, suntem echipați cu aparatură medicală de ultimă generație pentru a ne asigura că intervențiile sunt efectuate în condiții de siguranță și confort pentru animalul tău.

Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii pentru animalele tale. Pentru a ne asigura că intervenția chirurgicală se desfășoară în cele mai bune condiții, utilizăm anestezia gazoasă și monitorizăm funcțiile vitale ale animalului în timpul intervenției.

De asemenea, suntem pregătiți să facem față oricărei urgențe medicale prin intermediul concentratorului de oxigen și al incubatorului veterinar de care dispunem. Astfel, animalul tău poate beneficia de îngrijirea necesară pentru a se recupera cât mai rapid și mai confortabil posibil.

Tuburile de hrănire în chirurgia veterinară

În cadrul chirurgiei veterinare, utilizarea tuburilor de hrănire sau a sondelor de hrănire poate fi esențială pentru a asigura o nutriție adecvată și o recuperare rapidă a animalelor care nu pot mânca singure din diverse motive, precum boli sau accidente. În general, aceste dispozitive sunt utilizate în cazuri de urgență sau în timpul perioadei de recuperare după o intervenție chirurgicală, pentru a furniza nutrienți vitali, precum proteine, carbohidrați și grăsimi, dar și pentru a administra medicamente sau alte substanțe esențiale pentru recuperarea animalului.

În general, tuburile de hrănire sunt inserate prin intermediul unei proceduri chirurgicale minore și sunt atașate la un sac de nutriție special sau la un tub de perfuzie pentru a administra hrana. De obicei, tuburile sunt introduse prin gura sau nas și sunt poziționate în stomac.

În cazul câinilor și pisicilor, tuburile de hrănire pot fi utilizate pentru a furniza nutrienți vitali, precum proteine, carbohidrați și grăsimi, dar și pentru a furniza medicamente sau alte substanțe esențiale pentru recuperarea animalului.

Este important să discutați cu medicul veterinar despre opțiunile de hrănire pentru animalul dumneavoastră și să urmați îndrumările și instrucțiunile cu privire la administrarea nutriției și a medicamentelor prin intermediul tuburilor de hrănire. De asemenea, este important să monitorizați starea animalului și să fiți atenți la orice semne de complicații sau probleme asociate cu utilizarea tuburilor de hrănire.

Programează o consultație pentru serviciile noastre de chirurgie

Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație și află mai multe despre serviciile noastre de chirurgie. Echipa noastră este întotdeauna pregătită să îți ofere sprijin, sfaturi și îndrumări pentru ca tu să fii informat și pregătit, iar animalul tău de companie să se bucure de cel mai bun tratament.