Oftalmologie

Servicii profesionale în tratarea afecțiunilor oculare ale animalelor de companie

Importanța sănătății oculare la animale de companie

Sănătatea ochilor este un aspect la fel de important în rândul animalelor, la fel ca în rândul oamenilor, întrucât influențează starea generală de bine și calitatea vieții. Din acest motiv, echipa NordVet își dedică toate resursele necesare pentru a oferi cele mai bune servicii prietenului tău necuvântător.

Tehnologie de ultimă generație pentru servicii de calitate

La cabinetul nostru veterinar din Suceava suntem specializați în tratarea unei varietăți de afecțiuni oftalmologice, cum ar fi: conjunctivita, cheratita, glaucomul și cataracta. De asemenea, efectuăm și intervenții chirurgicale pentru tratarea problemelor mai grave precum traumatismele oculare sau cancerul ocular.

Pentru tratarea cât mai eficientă a afecțiunilor oculare ale animalului tău de companiei, clinica NordVet îți pune la dispoziție un personal medical specializat și echipamente de ultimă generație. Aparatura de care dispunem include microscopul oftalmologic, oftalmoscopul și tonometru.

Tonometrul TONOVET Plus - O soluție inovatoare pentru măsurarea presiunii intraoculare la animale

Tonometrul TONOVET Plus este un dispozitiv medical de ultimă generație utilizat în oftalmologia veterinară, ce măsoară presiunea intraoculară a animalelor cu precizie maximă, într-un mod rapid și nedureros. Această metodă de măsurare nu necesită anestezie locală și nu produce reflexul cornean la animale.

Compania iCare Finland este responsabilă pentru dezvoltarea dispozitivului medical TONOVET Plus, primul aparat calibrat special pentru măsurarea presiunii intraoculare la animale. Cel mai nou model, TONOVET Plus, este conceput cu setări adaptate pentru măsurarea presiunii intraoculare la câini, pisici, cai și iepuri.

Utilizarea tonometrului iCare Tonovet Plus în măsurarea presiunii intraoculare la animale este o metodă nedureroasă și rapidă, deoarece principiul tonometriei rebound implică atingerea și respingerea rapidă a unei sonde de unică folosință de pe corneea centrală, fără a provoca reflexul cornean care ar putea duce la clipire în timpul examinării. Rezultatele obținute prin utilizarea acestui dispozitiv sunt de încredere și pot oferi informații valoroase în ceea ce privește presiunea intraoculară, ajutând astfel la orientarea terapeutică adecvată.

Tonometrul iCare Tonovet Plus este user-friendly, ușor de folosit și necesită întreținere minimă, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru medicii veterinari generaliști sau pentru specialiștii în oftalmologia veterinară. În concluzie, recomand cu încredere acest dispozitiv tuturor colegilor mei practicieni, deoarece poate oferi informații importante și contribuie la o evaluare mai precisă a stării de sănătate a animalelor.

Îngrijire personalizată pentru sănătatea ochilor animalului tău

Echipa noastră de medici veterinari este pregătită să ofere cele mai bune servicii medicale și de îngrijire postoperatorie pentru animalul tău. Te ajutăm să înțelegi afecțiunea ochilor animalului tău și dezvoltăm împreună un plan de tratament personalizat.

Programează astăzi o consultație pentru prietenul tău necuvântător și află care este starea de sănătate a ochilor lui.