Consultații

Consultații complete și servicii de urgență la clinica noastră veterinară.

Consultații specializate pentru animalele tale de companie

Siguranța și bunăstarea animalelor tale de companie sunt prioritatea numărul 1 la NordVet. Din acest motiv îți oferim o gamă diversificată de consultații, ce vizează câinii, pisicile, păsările dar și animale exotice.

Consultațiile noastre sunt efectuate de către medici veterinari cu experiență în domeniul veterinar și sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărui animal. În timpul consultațiilor, medicul veterinar îți va examina prietenul necuvântător, va discuta cu tine despre istoricul medical al acestuia și va efectua teste suplimentare, dacă este necesar.

Ce acoperă de fapt consultațiile veterinare?

În cadrul clinicii noastre, consultațiile acoperă o varietate de probleme medicale, precum:

Soluții personalizate pentru fiecare animal

La NordVet ai parte de cele mai bune servicii pentru animalele tale, iar consultațiile noastre sunt doar începutul. Echipa noastră de medici veterinari dedicati oferă îngrijire individualizată pentru fiecare animal și lucrează împreună cu tine pentru a dezvolta cel mai eficient plan de tratament personalizat.

De asemenea, prioritizăm urgențele și îți oferim sprijin oricând animalul tău de companie necesită îngrijire medicală imediată.